perjantai 26. marraskuuta 2004

JYY-cup voitokkaasti käyntiin. Gradut ei niinkään.

Marraskuu 2004

25.11.2004
Viikon kolme graduistuntoa takana. Höyrylaivat vei välillä outer spaceiin ja luppoajan lukemiseksi suositeltiin Doddin (1950) paperia gravitaatiomalleista! Ensi viikolla, ladies and gentleman, Saaaaami Karjalaineeeeeen presenting Range-Based Volatility Estimators.

18.11.2004
Gradupiirille jaettu voitto saappaanheitossa! Kiistämätön voitto olisi tullut, jos yksikin saapas olisi osunut vatiin tarkkuuskisassa. "Noo, se ei koskaan oo helppoa siirtyä teoreettisen tieteen teon parista urheilun maailmaan... täytyy olla ihan tyytyväinen." -Kankaanpää

17.11.2004
Kahdella kolmasosalla syksyn esitykset ohi. G:n edistyminen on todistettu julkisella esiintymisellä. Tämä on ehkä pieni askel tieteelle, mutta jättiläisharppaus Gradupiirillle! Karjalaisen esitys luvassa 1.12.

16.11.2004
Sami saapuu kaupunkiin, tai "käpykylään", kuten Stadin kundi ja Sockenbackan sheriffi itse totesi laukoen muitakin konsulttimaisia totuuksia liukuhihnalta. Gradut on täysin vaiheessa ja esitykset huomenna. Opponentit ja ohjaajat kävivät jo kuumina, kun palautuksen dead linesta livettiin "hieman". Kuva: Karjalainen saapui kaupunkiin seuraamaan kahden K:n gradu-esityksiä. Kuvassa Sami ja Timo tekevät syväanalyysiä puheviestinnän keihäänkärki-osaajien vedet seisauttavista esityksistä.

05.11.2004
Gradupiiri kohtasi vaikeuksia. Gradun tekeminen ei aina ole ruusuilla tanssimista. Ylivoimaisten esteiden edessä gradupiiri päätti pitää ylimääräisen palaverin, joka ei lopulta ollutkaan lyhimmästä päästä.

04.11.2004
Gradupiirin sivut on jo kelpo kamaa ja gradut sitäkin hurjemmassa vauhdissa! Ensimmäisiä tuloksia ihastellaan jo 17.11.

Ei kommentteja: